Gepubliceerd: 12 mei 2021

Corona

Afgelopen vrijdag werd ik benaderd door een man van 52 jaar. Hij heeft Corona, naast extreme vermoeidheid gaf hij aan enorm pijn te hebben in de onderrug. Hij wist dat ik naast mijn werk in de praktijk, ook op afstand kan behandelen. Die avond heb ik hem nog geholpen.

De volgende dag kreeg ik bericht van mijn cliënt. Hij had die nacht als een blok geslapen, zijn rugpijn was over. Dat is heel fijn om te horen. Ik heb hem van harte beterschap gewenst, want hij mag verder de tijd nemen om uit te zieken. Het lijf geeft duidelijk aan dat het rust nodig heeft, het is belangrijk om daar goed naar te luisteren.

Ondanks dat de cliënt Corona heeft, kon hij toch geholpen worden. Dat is het mooie van energiewerk. Ik stemde mij af op de energie van deze man, ik wist zijn adres, volledige naam en geboortedatum en zijn klachten. Mijn intuïtie doet de rest. We kunnen misschien niet begrijpen hoe dit precies werkt, maar dat het helpt, dat is het belangrijkst. Om ons fysieke lichaam hebben we een aura, dat is een veld van energie. Ik werk in de verschillende auralagen. Soms zitten er blokkades waardoor energie niet goed kan stromen. Hier kun je dan fysieke klachten door krijgen. Door de blokkade op te heffen, kan de klacht opgelost worden. Dit is een natuurlijke manier van helen.

 

Meer blogitems