Gepubliceerd: 22 september 2021

Help, het is druk in mijn hoofd!

Herken jij dat ook? Dat het maalt in je hoofd. Je moet nog van alles doen, er zijn problemen op te lossen en je weet niet hoe je dat aan moet pakken. Het huis is nog niet schoon en wat zullen we vandaag weer eens eten?  Een volle agenda, geen nee durven te zeggen…….

Wat zullen anderen wel niet van mij denken?

Wat doe je jezelf aan?  Van wie moet je dat alles?  Zet eens een stap achteruit en kijk eens naar jezelf. Wil jij zo door het leven hollen?  Weet dat het ook anders kan. Het gaat om zelf de regie in handen te nemen. Bouw rust in, zet kruizen in je agenda. Zeg alleen ja tegen de dingen die je echt wilt doen.

Als je bij mij op de behandeltafel ligt, dan laat ik je voelen hoe het is om uit je hoofd te komen en in je lijf. Daarmee voel je de vermoeidheid die er is en dat je lijf schreeuwt om rust. Wat maakt het uit wat een ander van je denkt? Dat is in hun hoofd. Zij zien een heel klein stukje van jou, daarop kan niemand een mening baseren. Dat is geen waarheid.

Je hoeft niet zo hard te rennen, de belangrijkste persoon in je leven dat ben jij zelf! Dus zorg goed voor wat jij nodig hebt. Als het met jou goed gaat, dan pas kun je er echt voor een ander zijn.

 

Meer blogitems