Over mij

Wie ben ik?

Mijn naam is Dianne Meijer, ik woon in Haaksbergen met mijn vriend Ronald en onze zoon Lars. Toen Lars twee jaar was kwamen we erachter dat hij zich niet goed ontwikkelde. Na jaren van onderzoeken, testen en onzekerheid hoorden we dat Lars meervoudig beperkt is, hij heeft het SATB2 syndroom. Lars heeft veel hulp nodig in het dagelijks leven. In het begeleiden van Lars moest ik leren om voor hem op te komen. Dat was niet altijd gemakkelijk, vooral omdat ik niet zo mondig was. 

Steeds vaker moest ik uit mijn comfortzone om de beste zorg voor hem te organiseren. In mei 2018 heb ik mijn kantoorbaan opgegeven omdat het niet meer te combineren was met de zorg. Ik was overspannen van het altijd maar doorgaan en alle ballen in de lucht te willen houden. Een aantal maanden had ik dan ook nodig om tot rust te komen. Ik bedacht hoe een betere balans tussen zorg en werk gecreëerd zou kunnen worden. Ik wil graag iets gaan doen waar ik energie van krijg in plaats van dat het me energie kost. Verder vind ik het ook belangrijk om er voor Lars te zijn want hij is vooral een hele lieve jongen. Door zijn beperking is er voor ons een hele nieuwe wereld opengegaan. Het heeft ons ook veel gebracht. We kijken anders naar het leven, zijn eerder tevreden met wat wel kan.

Ik besloot mijn hart te volgen en andere mensen te helpen naar een betere gezondheid. Door de jaren heen had ik al wat cursussen intuïtieve ontwikkeling gevolgd en er was altijd al een nieuwsgierigheid naar hoe het leven in elkaar zit en waarom mensen zich op een bepaalde manier gedragen. Tijdens de medische basiskennis waarmee ik in oktober 2018 startte, begon ik in juni 2019 aan de studie kinesiologie. Het is prachtig om te ontdekken hoe het lichaam, door gebruik van de spiertest, zelf aan kan geven waar klachten vandaan komen. Op deze manier kun je op zoek gaan naar de werkelijke oorzaak van ziekte. Verder neem ik mijn levenservaring en intuïtie mee om je te helpen. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!