Over mij

Wie ben ik?

Mijn naam is Dianne Meijer, ik woon in Haaksbergen met mijn vriend Ronald. Wij hebben een zoon Lars, hij is verstandelijk en motorisch beperkt en woont sinds kort in een woongroep. Toen Lars twee jaar was kwamen we erachter dat hij zich niet goed ontwikkelde. Na jaren van onderzoeken, testen en onzekerheid hoorden we dat Lars meervoudig beperkt is. Dat het niet helemaal goed was, dat wisten we inmiddels wel maar dit was toch een hele grote klap voor ons. Het besef kwam dat hij altijd hulp nodig zou hebben. In het begeleiden van Lars moest ik leren om voor hem op te komen. Dat was niet altijd gemakkelijk, vooral omdat ik niet zo mondig was. 

Steeds vaker moest ik uit mijn comfortzone om de beste zorg voor Lars te organiseren. In mei 2018 heb ik mijn kantoorbaan opgegeven want het was niet meer te combineren met de zorg. Ik wilde Lars nog niet uit huis plaatsen en bedacht hoe een betere balans tussen zorg en werk gecreëerd kon worden. Ik wilde graag iets doen waar ik energie van krijg in plaats van dat het me energie kost. Verder vond ik het ook belangrijk om er voor Lars te zijn want hij is vooral een hele lieve jongen. Door zijn beperking is er voor ons een hele nieuwe wereld opengegaan. Het heeft ons ook veel gebracht. We kijken anders naar het leven, zijn eerder tevreden met wat wel kan. Het heeft mij dichter bij mijn gevoel gebracht en ik heb geleerd om positief te denken.

Ik besloot mijn hart te volgen en andere mensen te helpen naar een betere gezondheid. Door de jaren heen had ik al wat cursussen intuïtieve ontwikkeling gevolgd en er was altijd al een nieuwsgierigheid naar hoe het leven in elkaar zit en waarom mensen zich op een bepaalde manier gedragen. Door de opleiding medische basiskennis heb ik veel geleerd over het lichaam en ziekten. Daarna heb ik cursussen in kinesiologie gevolgd. Het is prachtig om te ontdekken hoe het lichaam werkt. Verder neem ik mijn levenservaring en intuïtie mee om je te helpen. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!