Reviews

Ervaringen van anderen

Mayke

20-01-2022

Ik ben nu een paar keer bij Dianne geweest voor met name mijn rugpijn. Twee keer een ontspannende behandeling gehad. Dit is echt heel fijn. Verder komen er gedurende de behandeling andere dingen naar voren waarmee ik aan de slag kan. Dianne is een heel fijn rustig persoon die met beide benen op de grond staat. Ik raad iedereen aan om naar haar toe te gaan als je er zelf even niet uitkomt of voor ontspanning. Niks moet alles mag.

Bjorn

10-05-2021

Al een aantal dagen had ik erg last van mijn rug. Ik heb Dianne gevraagd om een behandeling op afstand. Vanwege corona kon ik niet naar de praktijk komen. Ze heeft de behandeling gedaan en de volgende dag was de pijn helemaal weg en ik heb die nacht als een blok geslapen. Top!

Jacqy

06-10-2020

Pas geleden ben ik bij Dianne geweest. Ik had een aantal dingen waar ik elke keer tegen aan liep. Na een fijn gesprek heeft zij mij aan het denken gezet, en mij handvaten gegeven waar ik aan kan werken. Ook heeft zij mij even goed laten ontspannen, een paar dagen later kwam alle spanning eruit. Dianne bedankt. Jacqy

Wiendelt

29-08-2020

Dianne heeft me prima geholpen met mijn probleem, ze heeft een aantal vragen kunnen beantwoorden en mijn energiebron verder kunnen stimuleren. Hartelijk dank.

Esther

22-08-2020

Bij bepaalde uitspraken van mensen in mijn naaste omgeving, bevriest mijn lichaam en mijn gevoel volledig. Dit was voor mij eigenlijk onderdeel van mijn leven geworden, voor mij dus normaal. Iemand gaf mij de tip om naar Dianne te gaan voor een behandeling. Tijdens de behandeling kwamen we erachter dat dit een jeugdtrauma was. Nu een aantal dagen later kan ik echt zeggen het heeft mij veel verlichting en openheid in mijn gevoel gebracht. Die last hoef ik niet meer te dragen. Dank je wel Dianne. 

Debbie

15-08-2020

Di Anne’s vaardigheden hebben mij enorm geholpen met mijn Prikkelbare Darm Syndroom. Haar medische kennis stelde mij in staat om anders naar mijn darm problemen te kijken. Jarenlange lichamelijke en bijbehorende emotionele problemen lossen zich eindelijk op door Di Anne’s grondige en rustgevende manier van werken. Ik heb weer volop vertrouwen. Dank je wel!

Simone

04-08-2020

Dianne heeft mij en de kinderen behandeld. Door haar openheid, kennis en ervaring weet Dianne precies de pijnlijke plek te vinden en je inzicht te geven in je blokkades. Rustig met humor en vol vertrouwen begeleid ze je zodat je kunt loslaten en helen. Mijn dochter heeft meer inzicht gekregen in zichzelf en meer zelfvertrouwen. Mijn zoon heeft meer contact met zijn kind zijn en humor.

Tom

27-07-2020

Aanvankelijk had ik twijfels of het zou helpen. Ik had al een aantal dagen last van hoofdpijn. Deze verdween al tijdens haar behandeling, ik voelde mijn hele lichaam diep ontspannen. Een hele fijne ervaring.

 

Claudia

14-07-2020

Ik heb een goede ervaring gehad met Dianne, een prettig gesprek gehad en goede adviezen gekregen. 

Laat hier je review achter.